Snow Walk @ I City, Shah Alam


Jom kita bersiaran kembali... actually entry yang akan di post ni semuanya entry yang tertunggak.. dah setahun dok senyap sunyi sepi konon-konon bz.. jadinya update ajelah ape yang ada ye.. hehehe

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Takde plan pon nak pi Snow Walk kat I City ni.. tujuan asal pegi GM Klang nak beli cadar patchwork.. lepas selesai shopping apa yang patut kami singgah di I City nih.. memang tak penah sampai pon.. banyak kali gak plan nak gi belah malam asyik tak kesampaian aje..

Bila dah sampai belah siang apa yang ada pon.. bukan menyala pon lampu-lampu.. hari panas pulak tu apa lagi jom la masuk Snow Walk boleh gak sejukkan badan...


Tiket masuk ke Snow Walk memang tak ingat dah.. hehehe.. kalau boleh rujuk kat website I City.. baju sejuk disediakan.. kasut rasanya ada ke tak ek lupa pulak.. hehehhe




Overall, pada kami Snow Walk ni biasa-biasa aja.. sesuai untuk merasa kesejukan ala-ala berada di oversea pada musim winter cuma takde salji utk dikepal-kepal aje.. hahahhaa..







Cantik jugak belah dalam sebab ada lampu-lampu... gelongsor pon ada.. ini kira gelongsor yang biasa-biasa.. yang gelongsor tinggi pon ada tapi tak berani nak main..












No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...