Family Day MOF 2016


Sepanjang bekerja di bawah MOF hampir 16 tahun ni tak pernah pulak join family day yang dianjurkan tiap-tiap tahun.. sebelum ni buat di Kelab Tasik Cyberjaya .. agak malas jugak la nak join kalau panas-panas tu...

Untuk tahun 2016 ni pulak diaorg buat kat Dewan A MAEPS.. wow dalam dewan.. sejuk.. tak panas.. apa lagi join la... tambah plak masa tu mmg musim panas bahang bukan main lagi... nak gak merasa mcm mana family day kementerian...

Jom kita throwback gambar-gambar semasa Family Day MOF 2016..

No Cabutan tak ada ong.. hehehe

Dewan yang luas dan selesa... 

Sampai kene daftar dulu mengikut jabatan masing-masing

Dapat goodies beg

Peraduan Teka Kacang

Makan pagi buffet nasi lemak dan kuih muih


Makan tengahari nasi tomato tapau ikut pax family dan satu pack KFC utk 1 staff sahaja.

Acara sukaneka...

Perasmian oleh KSP

Banyak game untuk anak-anak



Mini Zoo pon ada..
 










1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...