Pesta Jom Makan Buah di Putrajaya (7-11 Disember 2012)


Pesta Jom Makan Buah yang kebiasaannya diadakan secara tahunan anjuran FAMA. Kali ini ia berlangsung di Putrajaya selama 5 hari bermula pada 7 hingga 11 Disember 2012. Lokasi adalah sebelahan dengan bekas bangunan Menara Usahawan di Presint 2. Sebanyak 60 gerai yang menyediakan pelbagai makanan yang kebanyakkannya adalah buah-buahan tempatan. Tumpuan pastinya tertumpu pada si Raja Durian iaitu Musang King (D 197)  atau pun D24. 


juga terdapat gerai yang menawarkan makan buah-buahan secara buffet atau per-entry. makan lah sebanyak mana yang anda mampu seperti bak kata dalam filem P.Ramlee (Seniman Bujang Lapuk).."Ini bukan gagah...tapi gelojoh"..hahahaSelain itu terdapat juga penjual pelbagai jenis bungaan


Nak makan? jangan risau...di sebelah kanan pintu masuk utama terdapat pelbagai citarasa makanan Malaysia. pilih sahaja apa yang anda mahukan. 

 

1 comment:


 1. Assalamualaikum Tuan/Puan.


  Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
  Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

  KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
  Tour operator & Travel Agency

  Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

  Contact person : Amsyahril
  Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
  E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...