Reunion Geng Lama

Assalamualaikum...

Morning semuaaa.... tak abis lagi beraya sakan ker..??? hehehe akak dah lama abis dah sebabnya setiap minggu ade je hal keluarga.. maaflah pada mereka yang ajak jemputan open house akak tak dapat pergi dek bertindih dengan hal keluarga... tapi adalah yang sempat akak pegi..

Ni cerita masa pegi open house merangkap reunion kekawan lama sama-sama dalam satu group masa kat Jalan Duta dulu.. sebelum ada Putrajaya kebanyakkan opis kerajaan ada di Jalan Duta.. bila dah berpindah ke Putrajaya dan memasing dah naik pangkat dah tak jumpa...

Tup tup diaorg buat satu group whatsapp menghubungkan semua kekawan lama... tu yang memasing pakat nak buat reunion.. sambil beraya sambil reunion la.. hehehhee... walaupun tak semua yang dapat hadir tapi kami kongsikan gambar untuk tatapan semua... terima kasih kepada 2 host yang menjemput ke rumah meraka...Yang ni pula geng lama masa sekolah menengah dulu... dulu kami sekolah di JB.. bila dah bekerja memasing merata.. tapi kebanyakkan ada yang bekerja di JB... mana yang geng di sekitar Lembah Klang bolehla berjumpa... tapi sedihnya akak tak dapat join.. dek kerana ada majlis kawin sepupu di Melaka.. so diaorg kirimkan gambar aje.. hehehhe nak kasi jeles ler tuh...Next time kita jumpa lagi yer geng... :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...