I'm impress...

Alhamdulillah syukur... itu yang dapat aku katakan.. sgt terkezut dan rasa bangga bila tgk anak cepat belajar.. tak sia-sia aku bayar yuran sekolah Ain mahal sket semata-mata nak tengok dia belajar.. alhamdulillah semakin hari semakin memberangsangkan..

Tq so much Alif Ceria
Apa taknye.. aku ni asyiklah kene sound dgn dia sebab tak sebut certain2 word dlm english... mentang2lah dah belajar kat school.. hehehe.. sebut tu satu hal.. menyanyi plak memanjang aje english.. dasat.. hehehhee

Alif Ceria's School Uniform
Kat school ain menggunakan pendekatan pembelajaran lain sket yang mana mereka memfokuskan budak dgn suku kata.. dgn kata lain leh cepat membaca la... sampaikan parent pun kene guna teknik tu untuk ajar anak dirumah..

Ada 8 siri buku termasuk 1 CD dan Buku Panduan
Pembelajaran menggunakan kaedah suku kata
Alhamdulillah ain dan masuk ke Buku Siri 2
Dah boring baca buku layan CD plak untuk mendengar bunyi  huruf
Ternyata memang berkesan dengan kaedah pembelajaran tersebut yang sememangnya lain daripada apa yang kita pernah belajar dulu...


2 comments:

  1. besaunyer tv ain...

    ReplyDelete
  2. hehe.. itulah teknik bagus ambil gambo.. hahhaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...